Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt.
Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

x
Lajittelulava 778x255

Tilläggstjänster gör avfallshanteringen lättare

Uthyrning av släp och sorteringsflak samt en avfallshämtningstjänst är Rosk'n Rolls tilläggstjänster. Tillgången till tjänsterna varierar fortfarande efter kommun.

Uthyrning av släp

Ett ca 5m3 släp för avfallstransport kan hyras från Borgå, Lojo, Lovisa och Sibbo avfallsstationer. Vid Ekenäs och Lojo avfallsstationer kan även ett större släp, ca 8 m3, hyras.

Släpet hyrs för högst en dag åt gången och hyran är 10 euro/gång. Det avfall som transporteras till avfallsstationen med släpet prissätts enligt avfallsstationens prislista.

Släpet bokas per telefon och avhämtas från avfallsstationen på den i förväg överenskomna tiden. Ifall släpet ej har avhämtats inom hyrestidens första halvtimme, ges släpet till nästa kund. Släpet ska returneras till avfallsstationen på uthyrningsdagen senast en halv timme innan avfallsstationen stänger.

Släpvagnarna är försedda med kåpa och deras lastförmåga är ca 488 kg.

Släpens inre mått (riktgivande):
5 m3 släp: längd 322 cm, bredd 150 cm och höjd 140 cm med kåpa.
8 m3 släp: längd 360 cm, bredd 180 cm och höjd 142 cm med kåpa.
Det större släpets yttre mått med dragstång: längd 535 cm, bredd 200 cm och höjd 187 cm.

Bokning av släp: tfn 020 637 7000 (lna/msa).

Avhämtningstjänsten hämtar stora avfallsföremål hemifrån

Rosk'n Rolls avhämtningstjänst är erbjuds tills vidare i östra Nyland. Avhämtningstjänsten hämtar hemmens avfallsföremål som inte kan placeras i det egna avfallskärlet, t.ex. hushållsapparater, soffor och andra stora avfallsföremål. Kundernas avfall hämtas från ytterdörren, avhämtningstjänsten går inte in i bostaden för att hämta avfallsföremål.

Avhämtningstjänsten kostar 45 €. Priset inkluderar avhämtning av 1–3 avfallsföremål från ytterdörren. Avfallet ska vara möjligt att flytta med hjälp av en person med säckkärra. För extra föremål debiteras 20 €/st. Avhämtningen betalas med bankkort till föraren. För de som bor i egnahemshus kan vi även lägga till avhämtningsavgiften i fastighetens avfallsfaktura.

Avhämtningstjänsten transporterar inte löst blandavfall, byggavfall eller farligt avfall som lysrör, bilbatterier eller olja. Vi hämtar inte heller pianon.

Beställning av avhämtningstjänst: tfn 020 637 7000 (lna/msa) eller asiakaspalvelu@rosknroll.fi

Uthyrning av sorteringsflak

I östra Nyland hyr Rosk'n Roll ut ett sorteringsflak på 15 m3 som är uppdelat i fyra olika segment. Med hjälp av sorteringsflaket kan återvinningsbart avfall och blandavfall transporteras bort samtidigt.

Hyra för sorteringsflak: Askola, Lovisa, Borgnäs, Borgå, Sibbo: 300 € / 2 dygn.

Priset inkluderar transport av flaket, avhämtning av fullt flak, flakhyra 2 dagar, extra dygn 30 €. Priserna inkluderar mervärdesskatt. Om blandavfall samlas på sorteringsflaket, debiteras det enligt vikt.

Mera information om sorteringsflaket.

Beställning av sorteringsflak: tfn 020 637 7000 (lna/msa) eller asiakaspalvelu@rosknroll.fi

Planteringsmylla till salu på Munka och Vichtis avfallsstationer

Kompostmylla finns till salu på Munka och Vichtis avfallsstationer! Kompostmyllan är kalkad och gödslad och rekommenderas speciellt som underlag till gräsmattor samt vid plantering av buskar och träd. Pris: 30€/m³ (1 m³ = ca. 1000 kg). Det slutliga priset avgörs enligt uppskattad volym. Kunden lastar myllan själv med spade. 

Myllan finns till salu under sommarsäsongen. Kolla tillgängligheten av mylla från avfallsstationen